FacebookTwitter

Een stap vooruit. Strategie & Merkontwikkeling.

Als strategisch ontwerper verbeter, vernieuw en ontwikkel ik producten en merken. Hoe staat je merk of product in de markt en hoe kun je dit versterken? Of als start-up: wie ben je als merk en hoe zet je jezelf en je bedrijf goed neer? Waar liggen kansen & hoe grijp je deze met beide handen aan? Uit het enorme aanbod van mogelijkheden bewandelen we het pad dat het beste past – met als resultaat een mooi eindproduct.

Dit traject begeleid ik van van A tot Z. Of als je zelf al een eind op weg bent spring ik in waar dat nodig is. De wensen en behoeften van de klanten houd ik altijd in gedachten en gebruik ik als inspiratie.

 

Bekijk mijn portfolio >>

 


Loes Hubertus – Stars of Empathy – Juni 2014:

Agnes heeft mij fantastisch geholpen om mijn bordspel op een professionele manier in de markt te zetten. Ik wist niet precies hoe ik dit moest aanpakken en het was heel fijn om mijn ideeën te bespreken met Agnes. Ze heeft een hele positieve instelling en haar motto ‘alles kan’ vind ik inspirerend en heeft mij veel energie gegeven. Agnes luistert goed naar je ideeën en komt daarnaast met haar eigen ideeën, opmerkingen, creativiteit en oplossingen. Ze weet perfect de balans te vinden tussen de wensen van de klant en haar eigen vakkennis. Het was heel fijn dat Agnes met het hele project meedacht en mij handige tips gaf vanuit haar ervaring en kennis.

 

Lees meer referenties >>