FacebookTwitter

Handvatten, richting geven, inspireren en creativiteit.

Referentie – Riscure

 

Vraag: Riscure werkt wereldwijd, Nederland is goed voor 1 procent van de omzet. “We vroegen ons wel af: hoe vinden onze klanten ons, hoe komen we met ze in contact, wat vinden ze van onze producten en diensten en van Riscure – hoe ziet de customer journey van onze klanten eruit?

Bedrijf/ Product: Een hightech bedrijf op het gebied van smart card beveiligingen. Leading security test and tools lab for embedded device security.


(…) Positioneer Riscure als een buurtsnackbar voor de rest van de wereld – voilá, Kloostermans customer journey van Riscure (met hulp van illustrator Lot Bakker) op een speelse, aansprekende manier. “Op een manier die bij ons past”, zegt Gedrojc. “Concreet, helder, no nonsense, ludiek – en het geeft ons ideeën over hoe we onze klantencontacten kunnen verbeteren.” (…) “We krijgen er steeds meer klanten bij, hebben nu ook iemand extra op de sales gezet, die we dankzij Agnes handvatten kunnen bieden. Agnes’ customer journey hielp ons om hem te begrijpen en hielp hem om onze klanten te begrijpen. Al met al ben ik zeer tevreden over Winst door Design, voor de creatieve ogen van buiten die het project ons heeft geboden.

Bartek Gedrojc (Sales Director, Riscure) via technologypartners.nl – sept 2016

Meer weten over het project?
* Lees meer op mijn website
* Het artikel op www.technologypartners.nl: “wereldspeler als buurtsnack”
* In de publicatie Winst door Design: pagina 24/25 en
pagina 26/27

 

Referentie – Accesso Onderwijs

 

Vraag: “We zijn op zoek naar een pragmatische partner die ons kan helpen bij vooral de merk- en marktlancering van dit nieuwe product. (…) waarbij we vooral kritisch bevraagd willen worden vanuit jouw expertise.”

Product: Een intelligent informatiemanagement platform (MKB) voor het onderwijs, met rolgebaseerde dashboards en rapportages voor het MBO, VO en PO.


Bij de ontwikkeling van het nieuwe merk Accesso Onderwijs heeft Agnes een belangrijke bijdrage geleverd. Accesso Onderwijs is een dashboarding oplossing speciaal voor de onderwijssector en Agnes heeft ons geholpen om de propositie te formuleren. Ze heeft hier praktische invulling aan gegeven in de vorm van een website, een brochure, een salespresentatie en DM materiaal. Agnes was een onuitputtelijke bron van creativiteit. Ze hield waar nodig spiegels voor en vond eenvoudige woorden voor ingewikkelde zaken.”

Casper Höyng (Marketing manager, Accesso Onderwijs & Merces) – Juni 2017

* Lees meer op mijn website: Een nieuw informatiemanagement platform; merk- en marktlancering
* Ga naar de website: www.accesso-onderwijs.nl

 

Referentie – Fuse mediation

 

Bedrijf: Fuse Mediation helpt VvE’s met conflicten door middel van mediation. Verder adviseert en traint Fuse Mediation VvE-beheerders op het gebied van conflicthantering.


“Agnes heeft me niet alleen geholpen aan een hele mooie website maar heeft door haar nieuwsgierigheid én kritisch doorvragen naar wat ik wil uitstralen met mijn website ook richting gegeven aan mijn bedrijf. Het resultaat mag er zijn, een overzichtelijke site die logisch in elkaar zit én wat mijn belangrijkste voorwaarde was: De site ziet er professioneel uit. Verder werkt Agnes snel en precies. Echt een aanrader dus als je je bedrijf goed op de ‘kaart’ wilt zetten.”

Margreet Malda (Owner, Fuse Mediation) – Juli 2017

* website: www.fusemediation.nl

 

Referentie – Stars of Empathy

 

Bedrijf: Stars of Empathy is een kleurrijk bordspel waarmee kinderen zich leren uiten en naar elkaar te luisteren. Het geven van openheid over hun ideeënwereld en gevoelsleven is essentieel voor kinderen om op te groeien tot stabiele individuen die zorg dragen voor zichzelf en hun omgeving. Stars of Empathy helpt hen hierbij op een vertrouwde, informele en plezierige manier.


“Agnes heeft mij fantastisch geholpen om mijn bordspel op een professionele manier in de markt te zetten. Ik wist niet precies hoe ik dit moest aanpakken en het was heel fijn om mijn ideeën te bespreken met Agnes. Ze heeft een hele positieve instelling en haar motto ‘alles kan’ vind ik inspirerend en heeft mij veel energie gegeven. Agnes luistert goed naar je ideeën en komt daarnaast met haar eigen ideeën, opmerkingen, creativiteit en oplossingen. Ze weet perfect de balans te vinden tussen de wensen van de klant en haar eigen vakkennis. Het was heel fijn dat Agnes met het hele project meedacht en mij handige tips gaf vanuit haar ervaring en kennis. Agnes heeft een prachtige website en logo voor mijn spel ontworpen waar ik heel blij mee ben en vol vertrouwen mijn bedrijf mee begin.”

Loes Hubertus (Owner, Stars of Empathy) – Juni 2014

* website: www.starsofempathy.com